Dashboard
The Floating Palace
THEME
Le'Princess
Name
status


Posted at 10:49:00 PM, Leave Your Sparkle[s] (0)

Assalamualaikum and Hello.
Guess what? Trial is around the corner guys.Tipu kalau kata tak takut nak trial. Padahal rasa macam baru je masuk tahun 2015 ni. Tup Tap dah trial lepastu SPM so masa untuk tinggalkan sekolah semakin hampir duh sedihnya. Ceh ayat cliche. Kalau lah boleh ulang balik masa awal awal kan best. Hahaha tapi itu semua mimpi jelah ye. Benda paling tak suka bila nak dekat trial ni mula lah nak stress je. Takpun mood memang kelaut cepat terasa hati. Selalu sangat jadi time nak ada exam. Nanti dah habis exam enjoy balik. Tapi sekarang ni macam dah nampak makin enjoy je. Ni mesti kes tak sedar yang masa sudah menceburui kita (Saje je amik ayat yang cikgu selalu guna) hehe. Goodluck dearself and Batch98. Bye See you again ~
Move FowardsLook back